210
شبکه بهداشت و درمان چالدران - اخبار > برگزاری اولین کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان چالدران
 
English   فارسي     امروز: سه شنبه ٠٤ مهر ١٣٩٦
اخبار > برگزاری اولین کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان چالدران


  چاپ        ارسال به دوست

به گزارش رضایی مسئول روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان چالدران

برگزاری اولین کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان چالدران

اولین کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان در سال ۹۶ با محوریت پیشگیری از بیماریهای تب کریمه کنگو و التور با ریاست آقای مقدم معاون فرماندار محترم شهرستان و با حضور مسئولین برخی از ادارات و ارگانهای دولتی در سالن اجتماعات فرمانداری شهرستان در مورخه چهارم تیرماه 96 برگزار گردید. در این جلسه دکتر مقصد حق مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان ضمن عرض خیرمقدم و تبریک به مناسبت فرا رسیدن عید سعید فطر به حضار به دستورکار جلسه به موارد ذیل؛ بررسی و پیگیری مصوبات جلسه قبل؛ گزارش عملکرد کارگروه سلامت و امنیت غذایی در سال ۱۳۹۵ ؛گزارش فعالیتهای پیشگیرانه درخصوص بیماری تب کریمه و التور پرداختند

در ادامه دکتر مقصدحق با تعریف کاملی از بیماریهای تب کریمه کنگو اظهار داشت: این بیماری یک بیماری مشترک بین انسان و حیوان میباشد که بوسیله کنه انتقال می یابد و میتوان با انجام تمهیدات لازم از شیوع و تلفات احتمالی آن پیشگیری کرد

وی در ادامه در خصوص بیماری التور نیز تاکید کرد: با توجه به قرار گرفتن در فصل گرما و احتمال شیوع التور باید تمهیدات جدی توسط تمامی اعضای کارگروه اندیشیده شود تا انشاءالله هیچ موردی از این بیماریها در شهرستان دیده نشود و شهرداری باید در جمع آوری پسماندهای خانگی و شتشوی معابر و کانالهای شهری تلاش مضاعفی در زمینه پیشگیری از این بیماریها انجام دهد.

 

از مهمترین مصوبات این کارگروه؛ مراقبت بیماریهای التور و بیماریهای روده ای ؛مراقبت بیماری تب کریمه و ارائه تصمیمات لازم به گشتارگاه و ساماندهی تامین گوشت شهرستان؛ مکان یابی برای فاضلاب خودرو های لجن کش عنوان شد


١٢:٥٩ - 1396/04/04    /    شماره : ١٤٦٥٨    /    تعداد نمایش : ٧٥



خروج