به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان چالدران در این مراسم خانم جعفرزاده کارشناس مسئول تغذیه شبکه ضمن تبریک هفته سلامت اظهار کرد: یکی از عوامل افت تحصیلی نداشتن صبحانه یا به عبارتی آماده نبودن وضعیت جسمی دانش آموزان است.
ایشان با تاکید بر مصرف صبحانه سالم توسط دانش آموزان گفت: تغییر در سبک رژیم غذایی امری مهم در جلوگیری از بروز بسیاری از بیماری ها است و انرژی مواد مغذی مصرف شده می تواند سبب افزایش تحرک، فعالیت بدنی و در نهایت نشاط در دانش آموزان شود.
وی هدف از برگزاری این مراسم را ترویج تغذیه سالم، معرفی صبحانه سالم، رعایت رژیم غذایی متناسب با شرایط سنی هر فرد و پرهیز از استفاده از غذاهای آماده در بین دانش آموزان عنوان کرد.
گفتنی است در این برنامه با همکاری اداره آموزش و پرورش و مرکز بهداشت شهرستان شهرستان چالدران صبحانه سالم شامل ( نان، شیر، پنیر، تخم مرغ، خرما، گردو، میوه، سبزی و... در بین دانش آموزان مدرسه ابتدائی الزهرا شهرستان چالدران توزیع شد.