برای جستجو عبارت موردنظر خود را وارد کنید
  • 1404/04/17 - 12:54
  • - تعداد بازدید: 24
  • - تعداد بازدیدکننده: 23
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /ZyWb
به گزارش رضایی مسئول روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان چالدران

پایش و نظارت کارشناسان بهداشت محیط چالدران بر فرآیند تهیه و توزیع نذورات در دهه اول محرم

دکتر مجتبی علیزاده اسگویی مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان چالدران از اجرای طرح پایش و نظارت بهداشتی از سوی کارشناسان بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان این شهرستان بر نحوه پخت، نگهداری و توزیع نذورات در دهه اول ماه محرم و همچنین در ایام تاسوعا و عاشورا خبر داد. 

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان چالدران، مدیر شبکه بهداشت و درمان چالدران با اشاره به ایام عزاداری سید و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین (ع)، اظهار داشت: با آغاز دهه نخست ماه محرم، نظارت‌های بهداشتی با هدف صیانت از سلامت عمومی، ارتقاء بهداشت فردی و جلوگیری از بروز بیماری‌های مرتبط با غذا، در دستور کار مستمر کارشناسان بهداشت محیط قرار گرفته است.

دکتر علیزاده اسگویی افزود: کارشناسان بهداشت محیط این شبکه با حضور میدانی در سطح شهرستان، از هیئات مذهبی، ایستگاه‌های صلواتی و مراکز پخت نذورات بازدید نموده و نسبت به بررسی وضعیت بهداشت فردی، سلامت مواد اولیه، شرایط نگهداری و نحوه طبخ و بسته‌بندی غذا، اقدامات لازم را پایش نموده اند.

وی با بیان اینکه رعایت اصول بهداشتی در تهیه نذورات نقش مؤثری در پیشگیری از بیماری‌های گوارشی دارد، گفت: در جریان این بازدیدها، ضمن آموزش و  نکات بهداشتی به مسئولان هیئت های مذهبی، در صورت مشاهده تخلفات بهداشتی، اخطارهای لازم صادر و اقدامات قانونی مطابق مقررات انجام خواهد شد.

وی همچنین از همکاری مطلوب هیات مذهبی، بانیان طبخ نذورات، و عموم مردم در رعایت الزامات بهداشتی قدردانی کرده و از آنان خواست سلامت عزاداران حسینی را نیز همواره مدنظر قرار دهند.

  • گروه خبری : آخرین اخبار
  • کد خبر : 18102
کلمات کلیدی
ابراهیم رضایی
خبرنگار

ابراهیم رضایی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب